МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ
Приемаме плащания чрез банков превод, или чрез наложен платеж при получаване от куриер.
Моля имайте впредвид, че поръчката Ви няма да бъде изпълнена, докато не получим плащането Ви, ако е избран метод на плащане различен от наложен платеж.

Всички цени в интернет магазина ни са в лева или евро.
Ако имате някакви въпроси, пишете на sales@varnadetectors.com или на онлайн чата в страницата ни.

НАЛИЧНОСТ И ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА
Разполагаме с голяма складова наличност от повечето категории продукти и доставките им се извършват незабавно. В случаите, в които даден продукт не е наличен ще откриете информация с време за доставка в неговата страница. Ако такъв продукт бъде заплатен по банков път той гарантирано ще бъде доставен до Вас в определеното време. В случаите, в които продукта не е наличен и изберете опция за плащане с наложен платеж, фирма varnadetectors.com не гарантира обявения срок на доставка и запазва правото си да забави тази поръчка.

КОЙ ЩЕ ДОСТАВИ ПОРЪЧКАВА ВИ?
Използваме Еконт за територията на България. Фирма GLS за доставки на територията на Европа, а за всички други държави използваме UPS, DHL или FedEx.
Време за доставка за налични продукти:
България – на следващия ден при наложен платеж, а при банково плащане ден след получаване на плащането.
Европа – 5 до 7 дни
Останалият свят – 10 до 12 дни

ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА
Ако закупите стока от varnadetectors.com по телефон, email или през интернет магазина ни, Вие имате право да я върнете ако не Ви хареса. Стоките се изпращат по Еконт с опция преглед и тест, затова задължително включете техниката. Ако забележите нещо нередно, имате право да не я приемете или да се свържете с нас за консултация. Ако стоката е приета от Вас след като сте я тествали в Еконт, тя се счита за приета и одобрена от Вас. В този случай няма смисъл да ни я изпращате, защото ние ще Ви я върнем обратно.
Преди да предприемете, каквото и да е действие, моля пишете на sales@varnadetectors.com или се обадете на +359 898828248.

Платформа за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия

Вижте тук: http://ec.europa.eu/consumers/odr