Бобина Ultimate 33см(13″) за Fisher(F11,F22,F44)

225лв.

Сравни

Описание

Бобина Ultimate 33см(13″) за Fisher(F11,F22,F44)

Подходяща сонда за дълбоко търсене в силно минерализирани почви. Увеличава дълбочината с около 20-30% като същевременно предоставя перфектно разграничаване на обектите.

Бобина Ultimate 33см(13″) за Fisher(F11,F22,F44) – Характеристики:

  • Размер: 33см DD (13″ DD) с безплатен протектор.
  • Възможни цветове: черна и бяла.

Металотърсачите се използват за откриване на злато и други метални обекти. Разделят се основно на монетари и дълбочинни.

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Според размера на поръчката може да получите до 5 подаръка!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бобина Ultimate 33см(13″) за Fisher(F11,F22,F44)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *