Дистанционен локатор Treasure Finder PRO

Сравни

Описание

Дистанционен локатор Treasure Finder PRO: Това е метод за откриване на съкровища, вода и руди. Нееднородностите в земните пластове променят електрическото поле в тях.

Устройството представлява чувствителен индикатор за промените в земните нееднородности, както и за откриване на йонизиращи натрупвания в съдове от керамика, стъкло, пластмаса, дърво, сух пясък, глина, кожа и други изолационни материали, в които са заровени ценните метали.

Когато златото, среброто, платината, медта и други са били поставяни в керамични съдове, те образуват в себе си йонно поле. Когато това йонно поле се натрупва в съда, на определено време, няколко пъти в годината това напрежение се разрежда. Много често хората виждат това явление като пламък в цвят синкав, червеникав, жълтосин. Пламъкът има форма на стълб, сфера или искрене във вид на сфера. Понякога явлението се повтаря двукратно и трикратно в продължение на няколко минути, с интервал от няколко секунди до няколко минути и повече.

Това електронно поле е с различно по големина напрежение. Доказано е, че това напрежение достига от няколко стотин хиляди волта до няколко милиона волта. Високото напрежение се създава от положително заредени йони, които проникват под земната повърхност и зареждат като кондензатор керамични, стъклени, кожени, дървени и други съдове със скъпоценни метали в тях. Зареждането на съда става от мощни предаватели, земетресения и гръмотевични бури.

Treasure Finder PRO e изключително чувствителен приемник, който засича тази аномалия от разстояние и дава възможност да се открие съд с монети, който е заровен на дълбоко в нормална или много замърсена от метали среда. Както знаем замърсената от метали среда не позволява претърсване със стандартни металдетектори, за които тези терени са сложни и трудни за работа. Това устройство е с електроника, която е проектирана да приема положителни и отрицателни йони като всичко това се индикира със звук и светлина от светодиоди с различни цветове, които показват, че са намерение положителни или отрицателни йони.

Дълбочината на работа на устройството варира от 1 до 6 метра и от 1 до 20 метра напред в зависимост от големината на предмета, както и с колко напрежение е зареден обекта.

Дистанционен локатор Treasure Finder PRO : Характеристики:

• Превключвател за ниска и висока чувствителност
• Превключвател за ниска и висока честота на търсене
• Контрол на чувствителността
• Контрол на честотата
• Контрол на поляризацията
• Звукова индикация за полето
• Светодиоден индикатор за поляризацията
• Непрекъсната работа: 20-30 часа в зависимост от батерията
• Батерия: 9V (опционално зарядно устройство и батерия)
• Тегло: 400 гр.
• Дължина на корпуса без антената: 190мм
• 2 години гаранция

 

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата. Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас. Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Всички металотърсачи могат да бъдат закупени с изгодни условия на лизинг. За целта трябва да сте лоялен клиент на банката или да сте на трудов договор.

 

Според размера на поръчката може да получите до 5 подаръка!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дистанционен локатор Treasure Finder PRO”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *