Металотърсач GoldenMask 4WD 8-18Khz Spiderpro PACK

880лв.

Сравни

Описание

Металотърсач GoldenMask 4WD 8-18Khz Spiderpro PACK. В комплект с 5″ Spidercoil, 9″ Spidercoil и 12″ Spidercoil, калъф за батерията и протектор за електрониката, презареждащи се батерии 1000mAh, зарядно устройство и безжични слушалки.

Golden Mask 4 PRO WD 8-18 Khz e първият специално разработен двучестотен металдетектор на Golden Mask, при който операторът може да настройва честотата на работа според специфичните земни условия. И да осигури максимална ефективност във всички видове почви, като елиминира орудени скали и минерали.

Основно предимство на детектора е неговата бързина на възстановяване (recovery speed). Което го прави шампион при работа в силно замърсени с железни отпадъци райони.

Металотърсач Golden Mask 4WD двучестотен 8-18Khz е специално разработен да осигури максимална ефективност във всички видове земни условия. Като елиминира орудени почви и минерали.

Основното предимство на детектора е неговата бързина на възстановяване (recovery speed). Което го прави шампион при работа в силно замърсени с железни отпадъци райони.

Детектора използва търсещи глави с широк диапазон на сканиране (Двойно D) благодарение на тях машината работи много по-добре в минерализирана почва*. А благодарение на геометрията на сондата позволява и по-добро проникване в земята.

Металотърсач GoldenMask 4WD 8-18Khz Spiderpro PACK – Характеристики:

  • Golden Mask 4WD се предлага с базова сонда 25х30см, изработена от ABS. И специален дизайн за по-голяма механична и температурна стабилност;
  • Специален кабел, изработен от висококачествени материали с обща бронировка. С цел да осигури по-голяма механична здравина и дълъг експлоатационен живот на сондата;
  • Нова, компактна, лека и здрава кутия от ABS;
  • Олекотен детектор с перфектен баланс;
  • Здрава ръкохватка;
  • Прът от три части;
  • Долен прът от карбон;
  • Интелигентно автоматично зарядно устройство, специално разработено за металдетекторите Golden Mask;
  • 5 годишна гаранция на електрониката.
Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Всички металотърсачи могат да бъдат закупени с изгодни условия на лизинг. За целта трябва да сте лоялен клиент на банката или да сте на трудов договор.

 

Според размера на поръчката може да получите до 5 подаръка!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Металотърсач GoldenMask 4WD 8-18Khz Spiderpro PACK”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *