Универсален колан Minelab PRO-SWING 45

230лв.

Сравни

Описание

Универсален колан Minelab PRO-SWING 45 – Универсален колан PRO-SWING 45 е предназначен за олекотявани и максимално удобство при работа с всички модели металотърсачи

Универсален колан Minelab PRO-SWING 45 – Характеристики:

  • Максимално удобен
  • Олекотен
  • Направен от качествени материали
  • Съвместим с всички модели на Minelab

 

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Всички металотърсачи могат да бъдат закупени с изгодни условия на лизинг. За целта трябва да сте лоялен клиент на банката или да сте на трудов договор.

Според размера на поръчката може да получите до 5 подаръка!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Универсален колан Minelab PRO-SWING 45”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *