-12%
Универсален колан Minelab PRO-SWING 45

Универсален колан Minelab PRO-SWING 45

260лв. 230лв.

на 12 вноски по 22.64 лв.
Сравни

Описание

Универсален колан Minelab PRO-SWING 45 – Универсален колан PRO-SWING 45 е предназначен за олекотявани и максимално удобство при работа с всички модели металотърсачи

Универсален колан Minelab PRO-SWING 45 – Характеристики:

 • Максимално удобен
 • Олекотен
 • Направен от качествени материали
 • Съвместим с всички модели на Minelab

 

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Всички металотърсачи могат да бъдат закупени с изгодни условия на лизинг. За целта трябва да сте лоялен клиент на банката или да сте на трудов договор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Универсален колан Minelab PRO-SWING 45“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Универсален колан Minelab PRO-SWING 45

  Вашето име (*)

  Вашият email (*)

  Телефон (*)

  Име на продукта

  Съобщение