-14%
Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори

Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори

700лв. 600лв.

на 12 вноски по 59.06 лв.
Сравни

Описание

Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори. Идеално допълнение към далекотърсещ локатор LRL 3000D.

Елиминаторът е уред, който е необходим при търсене на отдавна заровени съкровища. Той помага за връщане на електронният обект върху истинския. С течение на времето около металите се образува електронно поле, чийто силови линии се отклоняват в посока към екватора. Държави, които са разположени на екватора нямат отклонения в електронното поле от истинския обект. При метални обекти разположени северно от Екватора отклонението на електронният обект е южно. При тези държави, които са разположени южно от Екватора отклонението е на север от истинският обект. Ако операторът намери линия на обект и локализира “точното място”, то тогава трябва да се търси на Север или на Юг зависещо от разположението на държавата спрямо Екватора. Ако операторът притежава елиминатор, той ще спести много труд и нерви по откриването на обекта тъй като елиминаторът ще върне електронния обект върху истинският

Елиминаторът може да се използва с еднакъв успех при LRLработещи на земен и въздушен принцип.

Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори се състои от:

 • Електронен блок
 • Две сонди
 • Автоматично зарядно устройство
 • 2 x 10 метра черен кабел, който свързва двете сонди към електронния панел
 • Компас

 

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Всички металотърсачи могат да бъдат закупени с изгодни условия на лизинг. За целта трябва да сте лоялен клиент на банката или да сте на трудов договор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Цифров елиминатор за далекотърсещи локатори

  Вашето име (*)

  Вашият email (*)

  Телефон (*)

  Име на продукта

  Съобщение