-20%

Бобина Ultimate 33см(13″) за Garrett ACE

225лв.

на 24 вноски по 12.80 лв.
Сравни

Описание

Бобина Ultimate 33см(13″) за Garrett ACE  Търсеща сонда Ultimate за металотърсачи марка Garrett, ACE 150, 250, 350 / EuroACE, 200i, 300i, 400i

Подходяща сонда за дълбоко търсене в силно минерализирани почви. Увеличава дълбочината с около 20-30% като същевременно предоставя перфектно разграничаване на обектите.

Бобина Ultimate 33см(13″) за Garrett ACE Размер: 33см DD (13″ DD) с безплатен протектор.

Възможни цветове: черна и бяла.

 

Металотърсачите са хоби техника и използването им за хоби цели не е забранено от закона. Притежателите на такава техника нямат право да търсят в терени, които се явяват паметници на културата. Карти с означени паметници на културата могат да се поискат от всяка община.Всички металдетектори разполагат с подробни описания на български, които са написани максимално разбираемо за всеки клиент. Въпреки това при покупка на място клиентите ни винаги получават обучение за работа с устройствата.Също така нашите специалисти при необходимост ще Ви консултират винаги на обявените телефони за контакт с нас.Може да закупите метал детектор и на изплащане. Лизинговите схеми на TBI и Unicredit са с изгодни условия. За одобрение е необходимо да сте или  на трудов договор или да сте лоялен клиент на някоя от тези банки.

Посететете секцията с аксесоари

Посететете секцията с допълнителни сонди

Вижте ни във facebook

Според размера на поръчката може да получите до 5 подаръка!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бобина Ultimate 33см(13″) за Garrett ACE“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Бобина Ultimate 33см(13″) за Garrett ACE

    Вашето име (*)

    Вашият email (*)

    Телефон (*)

    Име на продукта

    Съобщение